Ingen er født vite hvordan å reparere et kjøretøy. I stedet, å ha et grunnlag for kunnskap som du kan trekke på om bilen din er viktig. En bil er en kostbar investering, og derfor kan tanken på å fikse den få deg til å føle deg stresset. Du kan imidlertid fare bedre neste gang rundt med disse nyttige tipsene.

Grunnleggende vedlikehold som oljeskift er faktisk veldig enkelt å gjøre selv. Du trenger bare på rampe, en panne og noen grunnleggende verktøy. Bare sørg for å sjekke med byen eller fylkeskommunen på forhånd for å finne ut hvor du skal ta avløpsolje. Det er svært skadelig for miljøet, og du kan møte bratte bøter for å dumpe den ut.

Når du topper motoroljen, må du unngå å søle olje på motoren ved å vattere opp et par papirhåndklær rundt oljebeholderen på veivetuiet. Dette vil absorbere drypp og søl. Pass på at du skal kaste den tomme oljebeholderen og papirhåndklærne ansvarlig når du er ferdig med å tilsette olje.

I tillegg til grunnleggende dekk skiftende utstyr, holde en plast tote fylt med DIY auto reparasjon forsyninger i bagasjerommet på bilen i nødstilfeller. Fyll den med minst en liter hver av motorolje, overføringsvæske, styrevæske og bremsevæske og en gallon vann. Legg til en kan med gjennomtrengende oljespray, en rull med duct tape, hyssing, strikkledninger og grunnleggende verktøy, slik at du kan administrere mindre reparasjoner på veien.

Sørg for at mekanikeren din er kjent med kjøretøyets lag. Mens de grunnleggende komponentene er alle de samme, det kommer til å være en stor forskjell i måten si en Hummer versus en Smart bil utnytte plassen under panseret. Hvis du ikke vet, sørg for at du går til forhandleren og betale dem ekstra penger.

Kontroller dekktrykket regelmessig. Dekk med lavt trykk er et svært farlig ansvar. Sjekk trykket i dekkene minst en gang i måneden eller når du merker et dekk ser ut til å miste luft. Invester i nye kvalitetsdekk hvis du ofte må justere trykket i dekkene.

Du bør ikke velge et verksted eller en mekaniker med en gang hvis du er rushed. Hvis bilen din trenger noen reparasjoner med en gang, finn en venn eller et familiemedlem som kan låne deg bilen sin eller gi deg turer til du finner en pålitelig garasje eller forhandler for å reparere kjøretøyet ditt.

Hvis du trenger kollisjonsreparasjon, er det smart å ta bilder før du gir bilen til verkstedet. Mange butikker kommer ikke til å strippe ting ut av kjøretøyet ditt, men noen vil hvis de prøver å tjene mer penger. Du må kunne dokumentere de opprinnelige skadene som er gjort på kjøretøyet ditt i tilfelle mekanikeren din ikke løser dem eller gjør ting verre.

Bruk disse tipsene, og du vil ha en mer behagelig opplevelse neste gang du trenger for å få kjøretøyet fikset. Du vil aldri høre nyheten om at reparasjoner er nødvendige, men du kan håndtere situasjonen godt ved å følge tipsene som er inkludert i denne artikkelen. Bruk det du har lært her og ta kommandoen neste gang kjøretøyet må repareres.